Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pergola bioclimatica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Denumire Produs: Pergola Bioclimatică SMARTIA
Producător: ALUMIL
Tip produs: Sisteme umbrire și acces

SMARTIA PG160P Santorini, un sistem pentru pergole bioclimatice deosebite, se caracterizeaza prin durabilitate ridicata si inovatiile pe care le incorporeaza, oferind solutii ideale de umbrire pentru aplicatiile exterioare. Este probabil singurul sistem de pergola care poate acoperi in tipologii independente (fara montare pe perete) o suprafata de pana la 50 m2 cu doar patru coloane. Suprafata acoperita posibila poate fi chiar dublata adaugand doar alte doua coloane (adica 100 m2 cu doar 6 coloane), fara a afecta designul elegant si minim al pergolei.

Lamelele rotative reglabile pentru umbrire si protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile, precum si multitudinea echipamentelor disponibile, reflecta filosofia bioclimatica a sistemului si garanteaza conditii de viata excelente pe tot parcursul anului.

AVANTAJE
✓ Protectie eficienta impotriva razelor solare, ploii, zapezii si altor conditii meteorologice
✓ Conditii de viata controlate datorita filozofiei bioclimatice si integrarii elementelor laterale, cum ar fi sistemul de sticla glisant, ecrane de rulare cu umbra, obloane, LED etc.
✓ Constructii extrem de robuste, care permit dimensiuni foarte largi de pana la 7,5 x 7,5 m cu doar patru coloane
✓ Accesorii de ultima generatie (de ex. mecanismul patentat ascuns, care nu face zgomot si sistemele integrate de automatizare)
✓ Estetica superioara si design minimalist, cu accent pe detalii, (de ex. nu exista puncte de fixare vizibile)
✓ O gama larga de solutii si posibilitatea unei personalizari complete si a unei extinderi pentru a satisface orice nevoie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura