Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Obloane aluminiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Denumire Produs: Obloane Aluminiu
Producător: SOMFY
Tip produs: Sisteme Umbrire

Obloane motorizate: o soluție în egală măsură estetică și eficientă

AVANTAJELE OBLOANELOR MOTORIZATE

✓ Păstrezi intact exteriorul case tale!
Am dezvoltat sisteme motorizate discrete și ușor de instalat. Nu trebuie să schimbi exteriorul casei apelând la constructori.
✓ Te bucuri de confort maxim!
Te ajutăm să economisești timp! Poți controla toate obloanele cu ajutorul telecomenzii, smartphone-ului sau tabletei. Asta numim noi confort!
✓ Securizarea casei!
Ai uitat să închizi obloanele când ai plecat de acasă? Nu intra în panică! Poți să verifici și să le închizi de la distanță.
✓ Ții sub control consumul de energie!
Iarna, programezi când să se închidă și să se deschidă obloanele batante ca să conservi căldura și să reduci costurile la energie. Vara, pe de altă parte, un senzor solar îți va permite să păstrezi în casă o răcoare optimă.
✓ Control smart
Poți să controlezi oricând toate rulourile dintr-o singură telecomandă. Programează rulourile pentru a se deschide sau închide în orice moment al zilei.
null
✓ Programarea confortului zilnic!
Când vine seara, rulourile și obloanele se pot închide automat pentru a proteja termic casa, lamelele jaluzelelor venețiene exterioare își modifică poziţia, iar ecranele coboară pentru a proteja interiorul de ochii curioși.
null
✓ Control posibil de la distanţă
Poţi verifica de la distanță dacă obloanele sunt închise și dacă lamelele jaluzelelor au unghiul pe care îl dorești, folosind unităţile de comandă Somfy (TaHoma sau Connexoon) și aplicaţiile pentru mobil asociate acestora.

CARACTERISTICI
Sistem cu lamele fixe sau mobile
Control Manual sau Electric cu SmartHome
Trimite mesaj
Din Gura in Gura