Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulouri suprapuse vizibile sau tencuibile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Rulouri suprapuse vizibile sau tencuibile

Rulourile suprapuse tencuibile se folosesc cel mai des la cladirile noi, unde exista posibilitatea de a masca carcasa in fatada cladirii. Trebuie tinut cont de inaltimea carcasei la ziderea golului. Partea care ramane vizibila, respectiv ghidaje, lamele si capac de vizitare se pot vopsi in diferite culori in functie de cerintele fiecarui proiect.

Partea din fata a casetei pentru rulou reprezintă baza pentru orice material de finisaj, drept pentru care, deşi face parte integrantă din faţada clădirii, caseta nu este vizibilă la exterior. O bună configurare a rulourilor, precum şi alegerea materialelor potrivite, vă protejează de privirile nedorite ale curioşilor.

În plus, izolaţia din interior a cutiei pentru rulou asigură în acelaşi timp şi o excelenta termoizolare care permite atât o reducere consistentă a cheltuielilor cu încălzirea în sezonul rece, precum şi răcoare la interior în sezonul cald.

1.Actionare:
MANUAL – panglica, snur sau manivela.
ELECTRIC – intrerupator simplu sau cu cheie, telecomanda si motor cu centrala incorporata. Se poate opta pentru centrala externa cu functii de programare de la Somfy si integrare cu aplicatie mobila sau casa inteligenta.

2. Plasa de insecte tip rulou simpla sau cu sistem de franare automata la ridicare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura