Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem Smart Home Somfy One

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Denumire Produs: Somfy ONE
Motorizare: SOMFY
Tip produs: Soluții Smart Home

Camere video pentru interior și exterior

Camere video conectate: descurajarea tentativelor de efracţie, supraveghere și siguranță.

AVANTAJELE CAMEREI VIDEO SOMFY

✓ Respect pentru viața privată
Fiind dotate cu un obturator motorizat, camerele video Somfy Indoor Camera și Somfy One nu vor filma cât timp ești acasă dacă optezi pentru această variantă. Este o funcție care asigură protejarea intimității.
✓ Descurajează persoanele nedorite
Somfy Outdoor Camera are o sirenă încorporată de 110 dB, pe care o poți activa de pe smartphone dacă cineva încearcă să pătrundă prin efracție. Poate fi conectată la un corp de iluminat exterior pentru a aprinde lumina când se detectează mișcare.
✓ Sirenă încorporată
Mai mult decât o simplă cameră de interior, Somfy One are încorporată o sirenă de 90 dB. Poți să o conectezi la diverse accesorii (detectoare, telecomenzi etc.) și să centralizezi astfel controlul casei tale.
✓ Calitate video
Cu video Full HD, lentile cu unghi larg de 130 , zoom de 8x, viziune pe timp de noapte, detector de mișcare și senzor pentru animale de companie și nu numai, Somfy Indoor Camera are toate dotările necesare pentru o supraveghere optimă.
✓ Alege un sistem de supraveghere avansat!
Bucură-te de servicii de securitate. Folosește serviciul de supraveghere video doar când ai nevoie. Pleci în vacanță? Iată momentul perfect!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura