Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Usa garaj sectionala rezidențtala Vogue, cu insertii inox

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Denumire Produs: Ușă Garaj Secțională Rezidențială Vogue, cu inserții INOX
Producător: MCA
Tip produs: Ușă Garaj Rezidențială

Cea mai bună solutie pentru garajul dumneavoastră
Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si disponibilitatea unei game largi de echipari optionale fac din usile sectionale MCA solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Usile de garaj sectionale MCA Vogue ofera cele mai flexibile variante constructive. In primul rand, este vorba despre faptul ca usile Vogue se pot realiza pe orice dimensiune, apoi trebuie retinut ca sunt dotate cu arcuri de torsiune ce pot fi montate atat pe grinda pe care se aplica usa, cat si in spatele sinelor.

Usile MCA Vogue sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 20 ani.

AVANTAJE
✓ Ușile de garaj Vogue beneficiază de o garanție standard de 2 ani, care poate fi extinsă până la 15 ani cu condiția respectării unui plan de mentenanță și service.
✓ Construite după proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, ușile Vogue sunt gândite să reziste la multiple cicluri de funcționare. Arcurile sunt garantate la peste 25 000 de cicluri de acționare, iar la cerere ușa poate fi livrată cu arcuri garantate 100 000 de cicluri.
✓ Ușile de garaj Vogue au două variante de sisteme de culisare în funcție de amplasarea arcurilor de torsiune. Acestea pot fi amplasate atât pe grinda garajului, cât și la finalul șinelor de culisare, obținând în acest fel o soluție tehnică pentru garajele cu grinzi de dimensiuni reduse.
✓ Datorită sistemului cu două șine de culisare în partea superioară, ușile de garaj Vogue oferă posibilitatea utilizării la maxim a spațiului, lucru foarte important în cazul garajelor scunde și cu înălțimi de grindă reduse.
✓ Lățimea maximă a ușilor de garaj Vogue este de 6m, făcând astfel posibilă închiderea unui garaj dublu, fără instalarea unui stâlp suplimentar. Sistemele de culisare folosite au fost testate și certificate pentru dimensiuni mari.
✓ Pentru o culisare lină, silențioasă și rapidă, ușile de garaj Vogue au role cu rulmenți, iar suporții acestora sunt realizați din teflon. Teflonul amortizează șocurile din role micșorând nivelul zgomotului și permițând ușii să aibă o mișcare lină.
✓ Toate ușile de garaj Vogue acționate electric sunt livrate în configurație standard cu sistem de siguranță cu fotocelule. Acest sistem are două module care se monteaza pe stâlpii laterali ai garajului și are rolul de a opri automat coborârea ușii în cazul în care o mașină, un copil sau un obiect este detectat sub ușă.
✓ Automatizarea reprezintă viitorul. În cazul în care vă gândiți la o casă inteligentă, MCA are soluția. Sistemele de comandă și control ale ușilor se pot interconecta la sistemul de management al clădirii. În plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atât ușa garajului, cât și poarta de acces în curte.
✓ Acționarea ușilor de garaj  Vogue poate fi controlată prin intermediul unui sistem integrat de management al accesului. Sistemul poate fi accesorizat cu multiple variante de control precum cititoare de amprentă, modul GSM și chiar camere web cu recunoaștere a numărului de înmatriculare al autovehiculului.
✓ Puteţi alege dintr-o gamă de peste 40 de panouri standard sau una dintre culori RAL pentru o armonizare cât mai potrivită a uşii de garaj cu faţada casei.
✓ Panourile groase de 40mm și garniturile elastice și rezistente la schimbările de climă fac din ușile MCA o barieră eficientă în calea vântului, ploii și a zăpezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termică superioară.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura